ProPratik Ajanda

ProPratik Ajanda

Sürüm:

Boyut: 1.77 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 8246

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
ProPratik Ajanda Programı
İşyerinizde, okulda, evde her zaman yapacağınız işleri not alıyorsunuz ancak bir sürü küçük sayfa hem sorun oluyor, hem de sürekli onları da kaybediyorsunuz. Aklımda tutayım diyorsunuz ama onu da unutuyorsunuz. İşte tam da sizin işinize yaracak bir program sunuyoruz size...
  ProPratik Ajanda programını nerede, nasıl, ne için kullandığınızın hiçbir önemi yok. İsterseniz evinizde günlük işlerinizin takibi için kullan, isterseniz iş ortamında almanız gereken notları aldığınız ajandanız olarak. Kapsamlı ve pratik olan bu ajanda paketini işinize çok yarayacak. 
Ücretsiz olan program kullanıcısına tam sürüm sunuyor. 


Programın özellikleri; 
*Program normal bir ajandanın sahip olduğu tüm bilgilere sahiptir. Program sayesinde genel ajanda bilgilerine (önemli telefonlar, şehirlerarası ve milletlerarası telefon kodları, vb.) kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
*Tanıdığınız kişi ya da kuruluşlar için fihrist kayıtlarını tutabilirsiniz.
*E-mail ayarlarınızı yapıp posta kutunuzu istediğiniz periyotlarla otomatik kontrol edebilir, e-mail geldiğinde ajandanın sizi sesli uyarmasını isteyebilirsiniz.
*Uyarı ve fihrist ile ilgili raporlar alabilirsiniz. 
*Fatura ödemelerinizi, tahsilatlarınızı ve önemli günlerinizi takip edebilir, bu günlerle alakalı olarak fatura tutarı gibi bilgileri girebilirsiniz.
*Önemli hatırlatmalarınız için ön uyarı kurabilirsiniz.
*Uyarılarınızı gruplandırabilir ve kategorize edebilirsiniz.
*Uyarılarınızı günlük, haftalık, aylık, yıllık olarak otomatik tekrarlatabilirsiniz.
*Hafta sonuna gelen uyarılarınızın bir önceki Cuma gününe ya da bir sonraki Pazartesi gününe atılmasını sağlayabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :