Google Maps

Google Maps

Sürüm: 5.6.0

Boyut: 6.40 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Android 1.6 ve üstü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 99125

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Google Maps, Android için haritalandırma uygulaması
Google Maps uygulamasını kullanarak, dünyanın herhangi bir yerindeki, herhangi bir konum için konum bilgisi alabilir ve 3 boyutlu görüntü özelliğini kullanabilir, detaylı görüntü elde edebilirsiniz. 

Google Maps size aradığınız bölgenin dışında, oraya yakın yerleri de gösterir ve dilediğinizde o yerlere ulaşmak için yol tarifi almanız konusunda da size yardımcı olur. 
Eğer kullandığınız mobil cihaz GPS teknolojisine sahipse, mobil cihazın baktığı yöne göre değişen bir anlık harita yönü servisini de kullanabiliyor, bu sayede baktığınız yönün haritasını 3 boyutlu olarak ekranda görebiliyorsunuz. 


Google Maps sizlere, Google Maps üzerindeki yerleri, bölgeleri vb sosyal medya araçları üzerinden paylaşma ve kaydetme imkanı da sunuyor. 


GPS ve internet bağlantısı üzerinden size yardımcı olan program, internetiniz olmadığı zaman da, daha önceden girmiş olduğunuz konumların bilgilerini ön belleğe alıyor ve çevrimdışı olarak daha önceden gezmiş olduğunuz yerlerin de bilgilerine böylece ulaşabiliyorsunuz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar

halis İyi

Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri