Cengiz Han 2

Cengiz Han 2

Sürüm:

Boyut: 2.02 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 11338

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Cengiz Han 2 Online Aksiyon ve Savaş Oyunu




Cengiz Han oyunu Beta olarak piyasaya çıktı ve şuan itibari ile online oyunlar arasında hak ettiği yeri çok almış durumda. Çin de aynı anda 800 bin kadar kişinin oynadığı oyun şuan itibari ile Türkçe olarak Türk oyun severlerin beğenisine sunulmuş durumda.
Oyun oldukça güzel ve parlak grafikler üzerine kurulmuş olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda Türkler, Persler, Moğollar ve Ruslar olmak üzere tam 4 tane ırk bulunuyor ve bu 4 ırka ait 12 adet sınıf bulunuyor. Her ırkın kendisine ait şehirleri ve yaşadıkları mekânlar bu oyunda oyuncuların seyir zevkine sunuluyor. Her ırk o dönemde yaşadığı topraklar üzerinde gösteriliyor Türkler bu dönemlerde Orta Asya da bulunduğu için Türkler de Orta Asya Bölgesine hakim ırk olarak karşımıza çıkıyor.
Dönemin tüm incelikleri oyun içinde yansıtılmış durumda o döneme ait evler, mekânlar, heykeller, kaleler ve o dönemin sanat anlayışı oyun içinde tamamen kullanıcının seyir zevkine sunuluyor.
Hemen ırkınızı ve sınıfınızı seçerek oynama imkanı bulunan oyunda Türkiye deki sunucularda oynayarak yavaşla sorununu da tamamen ortadan kaldırabilir ve keyifli bir oyun seyri yaşabilirsiniz.
Eğer eğlenceli ve kaliteli bir online oyun arıyorsanız Cengiz Han 2 bunu size fazlasıyla sağlayacaktır.
Not: İndirdiğiniz program oyunu indirmek için gerekli ön yükleyicidir indirme işleminden sonra yükleyiciyi çalıştırarak oyunun tamamını indirebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri