Screenpresso

Screenpresso

Sürüm: 1.3.0

Boyut: 7.80 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2756

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Screenpresso Ekran Yakalama Programı
Screenpresso programı standart bir ekran görüntüsü yakalama yazılımıdır. Programı kullanarak masaüstünüzün tamamını veya bir bölümü ya da bir web sayfasını yukarıdan aşağı tamamı olmak üzere kaydedebilir ve resim olarak çıkışını sağlayabilirsiniz.
 Yakaladığınız görüntüleri direk olarak hard diskinize veya istediğinize göre içinde bulundurduğu özellik yardımıyla doğrudan flash diskinize kaydedebilirsiniz. Ayrıca görüntüleri dört farklı format olmak üzere dilediğiniz biçimde kayıt yapma şansına da sahipsiniz. 
Bu program yakaladığınız görüntüler üzerinde düzenleme ve efekt de yapabilmektedir. İstediğiniz boyutlara sokma özelliğini de kullanabilirsiniz. Öte yandan örneğin bir görüntü üzerine konuşma balonu ekleyebilir; bir diğerini programın bünyesinde barındırdığı şekiller ve çerçevelerle süsleyebilirsiniz. 
Ayrıca yakaladığınız, düzenlediğiniz ve efektlerle süslediğiniz bu görüntüleri kolayca internette çok popüler bir sosyal ağ olan Twitter sitesinde, kendi hesabınızda da paylaşabilirsiniz. 


İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :