FastStone Capture

FastStone Capture

Sürüm: 7.3

Boyut: 2.32 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 4812

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
FatStone Capture Ekran Görüntüsü Yakalama Programı
Ekran görüntüsü yakalama araçları arasında en güçlü ve etkili program olan FatStone Capture 7.3 sürümüyle başka hiçbir yazılıma ihtiyacınız kalmayacak çünkü alanında ihtiyacınız olan bütün özelliklere ve kolaylıklara sahip bir programınız olacak.

FatStone Capture yi kullanarak isterseniz pencereleri ve objeleri isterseniz şekilleri isterseniz monitör üzerinde kendi belirlediğiniz bölgeleri kaydedebilirsiniz.
Ayrıca program, seçtiğiniz bölümü kaydırarak ekranda gezdirdiğiniz takdirde dahi kaydetmeye devam edecektir. Öte yandan istediğiniz web sayfalarını da tamamıyla yukarıdan aşağıya resim olarak kaydedebilmenizi sağlar.


Ayrıca programın içinde bulunan kontrol panelinden sık kullanılan ve görüntü yakalama da kullanmak istediğiniz tuşları ayarlayabilirsiniz. Yakaladığınız resimleri düzenleme bölümünden kesebilir, yazı ekleyebilir ve istediğiniz boyutlara sokarak kaydedebilirsiniz.


Ayrıca yakaladığınız resimleri program sayesinde e-mail yolu ile gönderebilir ve resimlerin çıktısını alabilirsiniz. Programın içinde bulunan “Screen Magnifier” bölümü ise size eğlenceli zaman geçirebilmek adına tasarlanmış bir ek özelliktir.


 Aynı zamanda programı kullanarak ekran görüntülerini yakaladıktan sonra görüntüleri ve sesleri video olarak kaydetmeniz de size sağladığı imkânlar arasında. 


İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :