Mac Rank Tracker

Mac Rank Tracker

Sürüm: 5.8.2

Boyut: 44. 46 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Mac OS X 10.7/Mac OS X 10.6/Mac OS X 10.5

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2323

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Rank Tracker Mac için Google Seo Programı
   Rank tracker web masterler için çok ideal bir Mac yazılımıdır. Bu yazılımı kullanarak istediğiniz kelimelerin internet üzerindeki popülerliğini ve dikey yönde yaptıkları gelişmeleri öğrenebilmektesiniz. Birçok arama motorunda yazılan kelimeye göre kendi sıralamanızı da sizlere göstermek fırsatı veren Rank Tracker ayrıca bu kelimelerin popülerliğini ve size ne kadar gelişme sağladığını gösterebiliyor. Tam 721 farklı arama motorunu destekleyen program ile arama sonuçlarındaki değişiklikleri de takip edebilirsiniz. 
Diğer bir özelliği, örneği sizin girdiğiniz bir kelimenin 16 farklı kelimeye kadar türevlerini üretebilmektedir. Sitenize uygun ve sitenizi arama motorlarında üst sıralara çıkaracak optimize kelimelerini size verebilir. Rakibiniz olan siteleri öğrenmenizi sağlayabilir. 
Sınırsız sayıda domain, sayfa ve anahtar kelime girmenize de olanak sağlamaktadır. Bu işlemleri yaparken size kelime takip olanaklarını sonuna kadar sağlayan Rank Tracker sitenizi arama motorlarında üst sıralara çıkarmak için bir yol gösterici ve yaptığınız işlemlerin raporlarını size sunacak bir sekreter görevini aynı anda sunmaktadır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :