Ustream

Ustream

Sürüm: 2.1.2

Boyut: 23.9 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Apple iOS 4.1 ve üstü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3469

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Ustream, iPhone Canlı TV Uygulaması
Ustream uygulaması mobil cihazınız üzerinden kendi televizyon kanalınızı oluşturmanıza olanak sağlamak için geliştirilmiş ücretsiz bir uygulamadır. Ustream sistemi sayesinde dünyanın neresinde olursanız olun, web kameranız ve internet bağlantınız olduğu takdirde Ustream sitesini kullanan milyonlarca kullanıcı ve tanıdıklarınıza kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 


Genel olarak TV programları, spor yayınları, interaktif oyunlar, konserler, konferanslar, sinema galaları canlı olarak yayınlanan uygulama, akıllı telefonunuz üzerinden ya da evinizde bilgisayarınızdaki web caminiz üzerinden kesintisiz olarak yayın yapabilmektedir. Eğer canlı yayını izlemek istemiyorsanız, sitede o anda yayınlanan diğer programları izleyebilir, sosyal ağlarda izlediklerinizi paylaşabilirsiniz.


Uygulama bunlara ek olarak, kendi canlı yayınını yapmak isteyen kullanıcılar için de canlı yayın olanağı sağlıyor. Böylece siz diğer yayın yapanların uygulamalarını izleyebilirken, diğer kullanıcılar da sizin yayınlarınızı izleme olanağı buluyor.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :