ScreenSteps Desktop

ScreenSteps Desktop

Sürüm: 2.7

Boyut: 7.86 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Window Vista/WinXP

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 2396

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
ScreenSteps Desktop Ekran Görüntüsü Yakalama Programı
Bu programın kullanım kolaylığı sayesinde çok kısa sürelerde bilgisayarınız üzerinden videolu tanıtımlar ve sunumlar hazırlıyabileceksiniz. 
ScreenSteps Desktop programı sizin bu alanda kullanabileceğiniz en basit ve pratik programlardan biridir ki çok kolay adımlar izleyerek sonuca gitmenizi sağlar. Yazılım size masaüstü görüntünüzü kaydetmenize ve ekranda olan biten her şeyi videoya almanıza ayrıca bu videolar üzerinde içerinde bulundurduğu pratik editörüyle beraber düzenlemeler yapmanıza olanak sağlıyor. 


Bu sayede çok basit şekilde görsel tanıtım videoları hazırlamanız çok kolay bir hal alıyor. Hazırladığınız videolarınızı bloglarınızda, web sayfalarında; eğitim, tanıtım ve sunum amacıyla kullanabilirsiniz. Ayrıca bu videoları ScreenSteps Desktop programı size birçok farklı şekilde çıktı verebilir. İsterseniz HTML isterseniz PDF isterseniz Office Word, Wordpress, TypePad, Movable Type, MindTouch ve Confluence gibi formatları desteklemekte olan bu programla hangi formata ihtiyaç duyduğunuza göre çıktı alabilirsiniz. Ayrıca bu programı isterseniz Windows işletim sisteminde isterseniz Mac işletim sistemin kullanma olanağına da sahipsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :