AutoScreenRecorder

AutoScreenRecorder

Sürüm: 3.1.109

Boyut: 6.71 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows XP/Vista

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3226

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
AutoScreen Recorder Ekran Görüntüsü Yakalama Programı
Bilgisayar ekranında yapılan etkinliklerin videosunu çekmek ve çekilen videoları kaydederek başka alanlarda izletebilmek adına kullanışlı bir program olan AutoScreenRecorder hem kolay bir arayüze hem de eğlenceli kullanış seçeneklerine sahiptir. Bu programla ekran görüntüsünün videosunu çekebilir ve istediğiniz amaçla kullanabilirsiniz. 
İsterseniz tanıtım videosu, isterseniz programları veya bilgisayar/internet alanında kullanılan kavramları anlatmak için eğitim videosu (tutorial), isterseniz sunum videoları isterseniz de eğlence adına videolar hazırlayabilir ve arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Yazının başında da söylediğimiz gibi kullanışı çok kolay bir yazılımdır. 


Programı açtığınızda hemen karşınıza gelecek olan “Record Now” butonuna basarak masaüstünüzde yaptığınız her şeyi kaydetmeye başlıyorsunuz. Video bitince kaydı durduruyorsunuz ve çektiğiniz videoya bir isim vererek bilgisayarınızın masaüstüne .avi formatlı bir dosya olarak gönderiyorsunuz. Eğer .avi formatı sizin için yeterli değilse, programda görebileceğiniz “To” butonuna tıklayarak Codec ile ilgili çalışmalar yapabileceğiniz bölümü ziyaret edebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :