CaptureXT Screen Capture

CaptureXT Screen Capture

Sürüm: 3.0.2

Boyut: 3.48 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 2149

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
CaptureXT Screen Capture Ekran Görüntüsü Alma Programı
Ekran görüntüsü alma programlarının bir diğer seçeneği CaptureXT Screen Capture programıdır. Bu program size ekran görüntüsü videosu çekme olanağı sağlamasa da ekran görüntülerinin resmini çekme konusunda birçok kullanışlı ve çeşitli özellik sunabilmektedir. 
CaptureXT, masaüstünüzün tamamının veya seçtiğiniz bir kısmın görüntüsünü alabilir. Diğer yandan seçtiğiniz bir programın görüntüsünü alabilir veya fotoğraflarınızda istediğiniz noktaların görüntüsünü kullanışlı bir şekilde yakalayabilir. 
Elde ettiğiniz bu resim ve görüntüleri programla beraber istediğiniz şekilde düzenleme ve bilgisayarınızın hard diskinde saklama olanağına da sahipsiniz. Programla isterseniz monitörün tam ekranını, isterseniz hali hazır açık olan aktif bir uygulama veya programın çerçevesini ya da kendi elinizle manüel olarak el ile işaretlediğiniz tekil bir bölümünün ekran görüntüsünü alabilirsiniz. 
Öte yandan programın içerisinde bulundurduğu özellik sayesinde istediğiniz fotoğraflara çeşitli efektler ekleyebilirsiniz.


İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :