Picasa Mac

Picasa Mac

Sürüm: 3.9.1.535 (Mac)

Boyut: 32.91 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Mac Os

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 5478

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Picasa Mac için Resim Editörü
Google tarafından üretilmiş olan Picasa adlı fotoğraf albüm sitesinin ek yazılımı olarak Mac bilgisayarlara kurulabilen Picasa programı ile tüm fotoğraf düzenleme ve paylaşma işlemlerinizi tamamı ile ücretsiz olarak yapabilir ve Picasa’nın içerisinde sunduğu özelliklerden yararlanabilirsiniz.


Geniş fotoğraf ve resim arşivlerini depolamak ve yönetmek için kullanılan Picasa, Google Plus adlı sosyal ağ ile kusursuz entegresi sayesinde çok pratik ve işlevsel bir program. Programın özelliklerinden bahsedecek olursak resim düzenleme, efektlerle zenginleştirilmiş resim albümleri hazırlama, yeni çıkan yüz tanıma sistemi ile fotoğrafları gruplandırabilme, otomatik bilgisayardaki fotoğraflara tarama yaparak arşivlemeye başlama, Google Map entegrasyonu ile konum bilgisi özelliği, fotoğrafları topluca yeniden adlandırma ve taşıma, fotoğraf oylaması yapabilme gibi pek çok özelliğe sahip. 
Tüm bu işlemlerin ücretsiz olarak yapılabilmesine imkân sağlayan Picasa son derece yararlı bir program olarak bilgisayarlardaki yerini almaya devam ediyor. 

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri