Wireshark Mac

Wireshark Mac

Sürüm: 1.8.2

Boyut: 20.73 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Mac OS X

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3880

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Wireshark Mac için Bilgisayar Takip Etme Programı
Bu programı bir süre önce Ethereal olarak tanıyorduk ve yeni adı Wireshark olan yazılımı bir bilgisayar ağı takip yazılımıdır. 


Bilgisayar ağında gelişen bütün işlemleri ve diğer her şeyi takip altına alan bu yazılımın bir diğer özelliği sizin beklemediğiniz güvenlik problemlerini de engelleyebilmektedir. Mac bilgisayarlarda ağ analizi programı kullanmak istiyorsanız Wireshark sizin işinizi görecektir.


 Peki, nasıl çalışıyor Wireshark? Ağ üzerinden bilgisayarına gelen veri akışını takip etmekte ve bilgisayarınıza ulaşan veri taleplerini yakalayarak sizin bu paketlerin içeriğini görüntülemenizi sağlıyor. Yani bu yazılımı kullanarak girdiğiniz bir web sitesinde, sitenin sizin ağ kartınıza gönderdiği bağlantıları inceleyebilirsiniz. 


Öte yandan eğer ilginizi çeken olursa gönderilen bu paketleri bilgisayarınıza da kaydedebilirsiniz. Diğer yandan yazılım size ağınızda bulunan bütün verileri inceleme fırsatı da sunmaktadır. Yazılımı kullanarak ağ içerisindeki protokollerin çalışma şeklini öğrenebilir ve ağda yaşanan problemlerin neler olduğunu bulabilirsiniz. 

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :