Clean My Back Mac

Clean My Back Mac

Sürüm: 1.10.3

Boyut: 8.80 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Mac OS

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 2490

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Clean My Back Mac içi n Sistem Düzenleme Programı
Bilgisayarınızda birçok program kullanarak optimizasyon yaptığınız programlara elveda diyebilirsiniz çünkü Clean My Back o birçok programı kendi bünyesinde birleştirmiş bir yazılımdır.


 Temizleme: Bilgisayarınız yavaşlatan gereksiz program kalıntılarını bulur ve siler; yine sisteminizi yoran ve yavaşlatan cache dosyalarını temizler; bunun dışında sistem kayıtlarını ve gereksiz dil dosyalarını da ortadan yok eder.


 Monitörleme; Yazılım gereksiz uygulamaları, bilgisayarınıza taktığınız taşınabilir aygıtları ve geri dönüşüm kutusundaki silinmiş dosyaları monitörler ve ayarlanmış zaman aralıklarında temizler. 


Kişiselleştirilebilen Arayüz: CleanMyBack programı sizin kişiler tercihlerinize göre neredeyse bütün özellikleri değişebilmekte ve tema desteğiyle yeni görünümler verilebilmektedir. 


Araçlar: Bilgisayarınızın optimizasyonu için kullanabileceğiniz en popüler araçlar yazılımın içinde 50’den daha fazla olmak üzere bulunmaktadır. 


Optimizasyon: Program, bilgisayar açılışını yavaşlatan uygulamaları düzenler ve bu uygulamaları yavaşlatan sorunları da ortadan kaldırma görevini gerçekleştirmektedir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :