Adobe Photoshop CS6

Adobe Photoshop CS6

Sürüm: Beta

Boyut: 1.7 Gb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 5839

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Adobe Photoshop CS6, Profesyonel Resim ve Video Düzenleme Programı
Photoshop'un tam sürümünü yazın yayınlayacağı Adobe Photoshop CS6 programının beta sürümü piyasaya ÜCRETSİZ olarak sunuldu. 

Programı incelemeye başlamak için Adobe ID'nizi kullanarak programı keşfetmeye başlayabilirsiniz.

Resim düzenleme konusunda en profesyonel program olan Adobe Photoshop bu yeni sürümünde video düzenleme araçlarını geliştirip çeşitlendirmiş olmakla beraber, video geçişleri, ton ayarlamaları ve tipi, filtreler ve animasyonlar gibi yenilikleri de barındırıyor. Bu sayede tek bir programı kullanarak profesyonel bir şekilde hem video, hem de fotoğraflarınızı düzenleyebiliyorsunuz. Mercury grafik motoruyla karşımıza çıkan ve en çok kullanılan Photoshop araçlarının bu motorla yeniden tasarlandığı Adobe Photoshop CS6 sürümü Mercury sayesinde kullanıcısına daha hızlı bir kullanım sunuyor. 


Patch aracındaki gelişmelerin dikkat çekeceği bu sürümde arayüzde de bazı güzel değişiklikler bizleri bekliyor. 2012'nin yarısında kullanıma sunulacak  "The Creative Cloud" ile birlikte Adobe Photoshop CS6'nın lisans bilgileri, yedekleme işlemleri gibi bazı işlemler internet üzerinden yapılabilecek hale gelecek. 


Bu sürümü Adobe ID'nizle kullanabileceğinizi unutmayınız! 

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri