DivX Plus Player

DivX Plus Player

Sürüm: 8.2.2

Boyut: 987 Kb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 11419

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
DivX Plus Player DivX Oynatıcı
Divx Plus Player yüksek çözünürlükteki videolarınızı oynatmanız için geliştirilmiş ufak boyutlu ve kullanışlı bir media oynatıcısıdır. Program ile Divx Plus, Mp4, Mov, Divx, MKV gibi yüksek çözünürlükteki videolarınızı rahatlıkla izleyebilir ve bunlar üzerinde işlem yapabilirsiniz. 


Program kendi içinde player haricinde birçok bileşen ile geliyor bunlar, Divx Plus Player, Divx Plus Codec Paketi, Divx Plus converter, Divx Plus Web Player. 


Elinizdeki videoları çalıştırmak için yüksek hızlı ve kullanışlı bir Divx Player olma özelliği taşıyan program sayesinde her türlü ortamda videolarınızı rahatlıkla izleyebilir ve üzerinde işlemler yapabilirsiniz.


Elinizdeki tüm DivX video biçimini herhangi bir codec desteği bulunmadan rahatlıkla oynatmanızı sağlayan program sayesinde artık herhangi bir DivX player aramanıza gerek yok üstelik Divx ile ilgili birçok işlemi de program üzerinden rahatlıkla gerçekleştirebiliryosunuz.  


Tam bir sinema keyfi için yüksek kalitede ses sistemlerini de destekleyen program sayesinde 5+1 AAC audio, ogg, Vorbis ve AC3 ses desteği ide sunan program sayesinde evinizde tam bir sinema keyfi yaşayabilirsiniz. Tam bir DivX keyfi için DivX Plus Player size yeter.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri