RAR Password Cracker

RAR Password Cracker

Sürüm: 4.12

Boyut: 207 Kb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 3863

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
RAR Password Cracker Rar Şifre Çözücü
RAR Password Cracker programı ile unutulan ve bilinmeyen RAR şifreleri tarihe karışıyor. İnternetten indirdiğiniz herhangi bir RAR dosyasının şifresini bilmiyorsunuz ve bulamadınız bu sebepten ötürü indirdiğiniz dosyayı açamadınız. 


Artık RAR Password Cracker programı ile bu durumu yaşamanıza gerek kalmayacak. Çünkü bu program size bu şifreleri kırabilmeniz için 2 kolay yol gösteriyor. Tek yapmanız gereken o dosya ile programı aynı anda çalıştırmak ve size sunulan bu 2 kolay yoldan birini seçerek şifrelere ulaşmak.


Program içinde size sunulan bu yöntemleri belli aralıklar ile deneyebilirsiniz. Programın temelinde, yapılan işlemleri belli bir sistem içerisinde yapmak var. Program bünyesinde listeleme ve sözlük yöntemleri barınmakta. Kullanıcı tarafından belirlenen aralıklar da dilediğiniz kadar şifre denemeleri yapma imkânı da program içinde yer almakta.


Not: Programın demo versiyonun da şifresini çözmek istediğiniz uzantılar da kısıtlamalar yer almaktadır. Bir kerelik bir arama da en fazla 2 kelime 3 karakter yazabilmektesiniz.


İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :