IE PassVıew

IE PassVıew

Sürüm: 1.26

Boyut: 120 Kb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 2371

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
IE PassVıew Şifre Hatırlatma Programı
Her gün girdiğimiz yüzlerce sitede kullandığımız hesap adlarını ve şifrelerini unutmak artık bir rüya olacak. Bu küçük boyutlu ama işlevi büyük program sayesinde internet tarayıcınız üzerinde kullanacağınız hesap adlarını ve şifreleri asla unutmayacaksınız. Unutsanız dahi o size hatırlatacak. 

Internet Explorer uyumlu bu program sayesinde bir siteye üye olurken yada diğer sitelerde sahip olduğunuz hesap bilgileri ve şifre bilgilerini gene bilgisayarınıza kayıt ederek gerektiği zamanlarda şifrelerinizi ve hesap bilgilerinizi hatırlayacaksınız. Giriş yaptığınız tüm sitelerdeki hesap bilgilerinizi gene güvenlik açısından sizin bilgisayarınızda kayıtlı tutmaktadır. 


Bu hesap bilgilerinden unuttuğunuzu tespit ederek programın ara yüzünden anında hatırlayabilirsiniz ve işlemlerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. 


Dışa aktarma özelliği sayesinde ulaşmak istediğiniz her zaman metin/html/csv/xml formatlarına uygun olarak veri halinde de saklayabilirsiniz. Programı kullanırken tam etki almak istiyorsanız tarayıcınızın geçmişini ve çerezlerini silmeniz işinize yarayacaktır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :