USB Safeguard

USB Safeguard

Sürüm: 5.0

Boyut: 4356

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4857

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
USB Safeguard USB Şifreleme Programı
Taşınabilir bellekler için tasarlanan bu ufak program sayesinde belleğinizin içinde bulunan bütün verileriniz güvenli bir şekilde depolanacaktır. Verilerinize uygulayacağınız şifreleme işleminin ardından sizin dışınızda kimsenin verilerinize erişimi olmayacaktır. 


Bu programın en büyük avantajı ise küçük boyutta olarak işlevselliğinin büyük olmasıdır. Bu programın kurulumu gerçekleştirip çalıştırdıktan sonra dilediğiniz bir şifre seçiyorsunuz ve bu şifre sayesinde şifre engeli koyduğunuz bütün dosyalarınıza ulaşabiliyorsunuz. Bu sayede sizin dışınızda kullanılsa dahi belleğiniz şifrenizi girmeden veriye erişim sağlanamıyor. 


Belirlediğiniz şifreyi girdikten sonra verilere erişebiliyorsunuz. Belirlediğiniz şifreyi unutmamanız için şifrenizi bir metin dosyası olarak kaydederek şifremi unuttum sorunundan da kurtarmaktadır. Şifrenizi unuttuğunuz ve kaybettiğiniz takdirde belgelere erişim imkânsız hale gelebiliyor. 


Bu özelliklerinin yanı sıra web tarayıcınızı güvenli mod özelliğinde çalıştırarak size ait bilgilerin üçüncü tür şahıslara geçmesini de engellemiş oluyorsunuz. Girdiğiniz siteleri ve şifreleri saklı tutarak özellikle internet kafe gibi mekânlarda sistem yöneticisinin bilgilerinize ulaşmasını engellemektedir.




Güvenli mod özelliği ile internette bir gölge misali gezinmek istiyorsanız programın içinde Explorer simgesine tıklamanız yeterli olacaktır. Bu bilgileri Safe Browsing klasöründe gizli tutmasının yanı sıra dileğinize göre kalıcı olarak da silinmesini sağlayabilmektedir. 


Program sadece taşınabilir bellekler için üretilmiş olup masaüstü bir yazılım amaçlı kullanılmamaktadır. Uyumlu olduğu sistemler ise FAT 16, FAT 32 VE NTFS sistemleridir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri