Dracula Virüs Temizleyici 2012

Dracula Virüs Temizleyici 2012

Sürüm:

Boyut: 645 Kb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 35806

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Dracula Virüs Temizleyici
Anti-Virüs programları arasında zor bulunan bir özelliğe “Ücretsiz olmaya” sahip olan Dracula Virüs Temizleyici ile bilgisayarınızı virüs saldırına karşı koruyabilirsiniz. Programın son sürümü ile beraber daha etraflı bir koruma sağlanmıştır.


Özellikleri
1. Programın içersindeki Virüs Veritabanı’nda kayıtlı olan zararlı yazılımları siler.
2. Gereksiz dosya klasörleri olan temp, prefetch gibi klasörleri temizleyip bellek sağlar.
3. USB Disk Görüntüleme özelliği ile USB aygıt ile bağlanan cihazları tarar, virüsleri belirler.
4. Bilgisayar açılışında çalışmaya başlayan uygulamaları size göstererek endişe ettiklerinizi pasif hale getirebilme özelliği
5. Aktif Koruma özelliği ile USB bağlantı cihazları ya da Diskler çalıştırılmadan önce tarama yapılarak virüs olma ihtimali olan dosyaların silinebilmesi özelliği
Bilgiler
Program bir firma tarafından hazırlanmamıştır. Programın geliştiricisi Mevlüt AKSU’dur ve kullanımı ücretsizdir. İnternet sitelerinde tanıtımı yapılırken www.yazguven.com web sitesi kaynak gösterilmelidir.


Programı bilgisayarınızda çalıştırabilmeniz için .Net Framework 2.0 sürümü veya daha yenileri bilgisayarınızda yüklü olmalıdır.  


Aktif Koruma özelliği gerçek zamanlı bir koruma sağlamamaktadır. Taşınabilir cihazlardaki virüs olma ihtimali olan dosyaları size gösterir ve silinmesi için onay ister. Siz her durumca öncelikle USB Disk Görüntüle yazısına bir bakmalısınız.


Aktif Korumanın çalışması için
1. XP’de: Problemsiz Çalışır.
2. Vista’da: Kullanıcı Hesap Denetimi kapatılmalıdır.
3. 7’de: Kullanıcı Hesap Denetimi en alçak seviyeye getirilmelidir. 


Program tamamen ücretsiz bir Anti-Virüs yazılımıdır. Ancak bilgisayarınıza bulaşma olasılığı olan virüslerin kesinlikle temizleneceğinin garantisi verilmemektedir. Dracula Virüs Temizleyici yazılımı bilgisayarınızda yüklü iken sistemini koruma altına alır ancak aynı zamanda sisteminize gelecek zararlardan ötürü üretici sorumlu tutulamaz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar

fatih ylldlz Guzel

Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :