Audio MP3 Converter

Audio MP3 Converter

Sürüm: 3.20

Boyut: 7.23 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 2335

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Audio MP3 Converter Mp3 Dönüştürme Programı
Ses dosyaları üzerinde değişiklik yapabilen bir program olan Audio MP3 Convertor sadece MP3 dosyalarını dönüştürme veya MP3 dosyalarına dönüştürme işlemi yapmamak da ayrıca desteklediği bütün format arasından değişiklik yapabilmektedir.


 Taşınabilir müzik çalarlarınız ve telefonlarınız için uygun formata dönüştürme işlemini yapabileceğiniz küçük ve basit kullanımlı bir programdır. Format Dönüştürme İşlemlerini MP3 / WAV / WMA / VQF / OGG formatları arasından birinden diğerine doğru olacak şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 


Programın çok kullanışlı da bir ara yüzü olduğundan kullanmada sorun yaşamayacaksınızdır. Programın sorun yaşattığı nokta ise WMA dosyalarından diğer dosyalara dönüştürme işlemlerinde gerçekleşmektedir. Bunun sebebi ise programdan kaynaklanmamakta ancak WMA dosyalarının içersinde bulunan yazma koruması engel olabilmektedir. 


Bu sebeple de uyarı yapmayı uygun gördük. Bir diğer durum ise WMA dosyalarını diğer formatlara dönüştürebilmeniz için sisteminize CODEC kurmanız gerekmesidir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :