Power2Go

Power2Go

Sürüm: 1.6

Boyut: 377 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 5914

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Power2Go CD DVD Blueray Yazma Programı
 Bu program, diğerleri arasından gelişkin özellikleri ile sıyrılan, aradığınız tüm özellikleri bünyesinde toplayan popüler, yüksek performanslı bir Dvd, Blu-Ray ve Cd burner programıdır. 


Sürekli güncellenen içeriğine yeni eklenen özellikleri ile de rakiplerinin arasından sıyrılmayı başarıyor; müzik kopyalıyor, sanal sürücü oluşturuyor ve bunlar üzerinde çalışmanıza izin veriyor. İçeriğindeki hazır şablonları kullanarak, Dvd menüleri hazırlayabilir, harika slayt gösterileri oluşturabilirsiniz. En güzel anılarınızı yakıştıkları şekilde paylaşın!


 Güvenliği de en gelişmiş şekilde sizlerle buluşturan Power2Go, bilgisayarınızda herhangi bir sorun oluştuğunda kolaylıkla kurtarma yapabilmeniz için, sistem kurtarma diskleri oluşturmanıza izin verir ki bu pek çoğumuz için çok dikkat çekici bir özellik. Sürükle-bırak yöntemi bu programda da karşımıza çıkıyor. 


Yenilenen kullanıcı dostu ara yüzü ve geliştirilen özellikleri ile veri aktarımı dendiğinde bilgisayar kullanıcısının ilk aklına gelen isimlerden biri olmayı sürdüreceğe benziyor Power2Go.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :