Ashampoo Burning Studio

Ashampoo Burning Studio

Sürüm: 12.0.5

Boyut: 170 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4145

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Ashampoo Burning Studio CD - DVD Programı
 Yüksek hız ve teknolojinin son noktasının kesişimi ile Ashampoo bu son sürümü piyasaya sundu. En hızlı ve iyi kullanıma sahip programlardan olan Ashampoo Burning Studionun, adından da anlaşılacağı üzere asıl uzmanlık alanı boş medyalara veri aktarımı. Yenilenen yüzünde, kullanıcı dostu ara yüzüne pek çok yeni eklenti ve özellik eşlik ediyor.
 
 720 p ve 1080 p HD video desteği de sunan program, kendinize özel menüler yaratmanız için, dahili Dvd ve Blu-Ray menüleri barındırıyor. İçerisindeki hazır temalar kişiselliğinizi artırabileceğiniz pek çok öne çıkan özelliğinden sadece biri. Ayrıca yeni sürüm ile internet üzerindeki verileri de disklere aktararak yazmak mümkün.
 
 Kolay Kullanım Seçeneği
 Programın en dikkat seçici özelliği, programın en çok kullanılan özelliklerini içeren bir masaüstü versiyonu bulunması. Bu seçenek ile boş medyalara, veri kopyalamak hem çok hızlı, hem de pratik.
 
 İnternetteki Verileri Yazdırma (Bulut Desteği)
 Program, Facebook ve Picasa gibi sosyal medya sitelerindeki verileri yazdırmak gibi üstün bir seçeneğe sahip. Günümüzde pek çoğumuz fotoğraf ve video gibi içerikleri, hem paylaşma isteği hem de silinme vb kazalara da karşı bu tür sitelerde sakladığından, programın bu özelliğinin önemi iyice anlaşılıyor. Özellik, sitede online olarak görüntülenen içeriğin boş medyaya hızla aktarımını sağlıyor.
 
 Fotoğraf ve Videolara Hemen Ulaşın
 Akıllı telefon ve videolardan, boş medyalara veri aktarımı yapmanız için normalde gereken öncelikle bilgisayara aktarma işlemi olmasa nasıl olurdu? Ashampoo Burning Studio ile bu inanılmaz rahatlığa ulaşabilir, taşınabilir dijital aletinizdeki içeriği direkt olarak istediğiniz boş medyaya aktarabilirsiniz.
 
 Programın farklılık sağlayan diğer göz alıcı özelliklerinden biri işe yeni temaları. Dvd'ler, filmler ve bunun gibi diğer formatlar için hazırlanan hazır temalara pek çok yenisi eklendi.
 
Ancak bu programı seçecek olmanın en önemli nedeni, hızı olmalı. Program piyasadaki en hızlı veri kopyalama programı olma konusunda tahtını kimseye kaptırmaya niyetli değil.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri