Netron Gözcü Ebeveyn Kontrol Programı

Netron Gözcü Ebeveyn Kontrol Programı

Sürüm: 1.0.1.0

Boyut: 2.73 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows XP

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4672

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Netron Gözcü Ebeveyn Kontrol Programı
İnternet üzerindeki birçok zararlı içerikten çocuklarınızı kaçırmak için Netron Gözcü programını kullanabilirsiniz. Netron gözcü çok yararlı bir Ebeveyn Kontrol Yazılımıdır. Programa girdiğiniz internet sitelerine erişimi kapatabilir. 


Örneğin Warez (Yasadışı), Adult (Antiporn) ve diğer zararlı içeriğe sahip olduğunu düşündüğünüz sitelerin isimlerini girerek bu sitelere erişimi engelleyebilirsiniz. Ayrıca kendi seçtiğiniz kelimelerin de internette kullanımına engel olabilirsiniz. 


Programı kullanarak ister bilgisayar kullanımı için isterseniz de sadece internet kullanımı için zaman kısıtlaması oluşturabilirsiniz. Böylece çocuklarınızın bilgisayarın başında gereğinden fazla oturmasını engelleyebilirsiniz. 


Bilgisayarda yüklü olan programların da çalışmasına kısıtlamalar getirebilir istediğiniz zamanlarda çalışmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca program sizin için bir internet geçmişi tutar ve ziyaret edilen siteleri, kullanıcı bilgileri takip eder. 


UYARI! Programın bilgisayarınızda çalışabilmesi için en az .Net Framework 1.1 yazılımı bilgisayarınızda yüklü olmalıdır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :