Çocuk Kontrol Programı

Çocuk Kontrol Programı

Sürüm: 2.26

Boyut: 953 Kb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows XP

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3329

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Çocuk Kontrol Programı
Çocuk Kontrol programı ile evinizdeki bilgisayarlarınızda internet kullanımını tamamen ele alabilirsiniz. Çocuklarınız internetin başında gereğinden fazla duruyor ve bu sebeple internetten olumsuz etkileniyorsa Çocuk Kontrol programı ile bu durumun karşısına geçebilirsiniz. 


Bilgisayarınızdaki internet kullanım sürelerini belirleyebilir ve bir gün içinde ne kadar kullanılmasını istiyorsanız o kadar kullanılmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu süreleri belli saatlere göre ayarlayabilir yani gün içinde sadece sizin istediğiniz saatlerde internetin çalışmasını da sağlayabilirsiniz. 


Ayrıca birden fazla çocuğa sahip kullanıcılar için de ayrı bir uygulamaya sahiptir. Örneğin iki çocuğunuz var ve bilgisayar için birbirleriyle mücadele ediyorlar. 


Farklı kullanıcılar için farklı saat dilimlerini ve süreleri de belirleyebilen program için herkesin bilgisayarı kullanma süresi kesin olacak ve böylece mücadele de ortadan kalkmış olacaktır. Ayrıca program siz isterseniz ayarladığınız süre bittiğinde oturumu kendi kendine kapatabilmektedir. 

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :