Universal Shield

Universal Shield

Sürüm: 4.7

Boyut: 5.87 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Window Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 3632

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Universal Shield Yüksek Güvenlikli Şifreleme Programı
Bilgisayarınızı daha özel ve daha güvenli bir şekilde kullanmak istiyorsanız işte bu yazılım tam size göre. Universal Shield ile özel verilerinizi, klasörlerinizi, hatta sürücülerinizi bile saklayıp şifre altına alabilirsiniz. 


Program kullanımı ile sadece şifreleyip saklamak ile kalmıyorsunuz tüm bunların güvenliğini de sağlamış oluyorsunuz. Universal Shield program özellikleri içerisinde barındırdığı gizle ve şifrele kombinasyonu her zaman her yerde rahat bir kullanım sağlamaktadır. 


İster evde ister iş yerinde rahat bir şekilde bilgisayarınızı güvenle koruyabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra programın başlangıç ve kaldırma aşamalarını dahi şifreleyebilir bilgisayarınıza oturan kişiler için istemediğiniz programlara erişimini engelleyebilirsiniz. 


Bireysel bilgisayarların dışında ağ bağlantısı bulunan bilgisayarlar için de güvenlik sağlamaktadır. Ağ bağlantısı olsa bile, bu program başka bilgisayarların sizin bilgisayarınızda istemediğiniz klasörlere erişimini engeller. 


Universal Shield programının en son sürümünde kullanıcı kolaylığı açısından birde program sihirbazı bulunmakta ve takıldığınız yerlerde size yardımcı olmaktadır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri