theRenamer

theRenamer

Sürüm: 7.58

Boyut: 3.85 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2975

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
theRenamer Arşiv Programı
Dizi, film arşivcileri için kaçırılmayacak bir program: theReNamer ile yanlış ve karışık isimlerle koleksiyonunuzda bekleyen filmleri daha doğru şekilde düzenlemektedir. 


Program en önemli Dizi/Film sitelerden IMDB, theTVDB ve EPGUIDES gibi sitelerle senkronize çalışmaktadır. Bu sitelerden dizi ve filmlerin bilgilerini alır ve arşivinizi düzenler. 


Ayrıca theRenamer indirdiğiniz klasörlerde eğer .info .text gibi istemediğiniz dosyalar varsa onları da temizleyebilmekte. Dosyalarınızın isimleri çok daha düzenli hale getiren programın örnek değişimini aşağıda yazdık:


Eski Hali: [vd-mux-ita] The.Unit.1x01.Piromane.ITA.DVDMux.[colombo-bt.org].avi
Yeni Hali: The Unit.1x01.First Responders.avi


IMDb gibi sitelerden aldığı bilgilerle yaptığı bu düzenlemelerle eğer isterseniz filmin veya dizinin IMDb kısa yolunu da klasörün içine koyabilmektedir. İşlemleri yapmaya başlamadan önce Settings bölümüne bir göz atarak yeniden düzenleme seçeneklerini size uygun şekilde belirlemenizi tavsiye ederiz. 


Örneği klasör adı, silinecek uzantılar gibi durumları kendinize uygun şekilde ayarladıktan sonra dosyayı programın üzerine sürükleyip bırakmanız işlemi başlatacaktır. 


UYARI! Vista kullananlar programın kur dosyasının üstüne sağ tıklayarak “Yönetici Olarak Çalıştır” seçeneğini seçmelilerdir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri