Keloğlan Matematik Ülkesinde

Keloğlan Matematik Ülkesinde

Sürüm:

Boyut: 259 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 7998

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Keloğlan Matematik Ülkesinde Eğitim Programı
   İlköğretim 1. Sınıf öğrencileri için tasarlanmış olan Keloğlan Matematik Ülkesinde programı ile çocuklarınız okula eğlenceli şekilde başlayacak ve derslerini sevecek. 


Etkileşimli şekilde derslerin işlendiği programda animasyonlarla çocukların ilgisi çekilmeye çalışılmış ve ders çalışmaktan kaçmaları önlenmiştir. Çocuklarınızın eğlenerek ders çalışacak ve öğrenecekler.


Programda Keloğlanın hikâyeleri anlatılarak çocukların sıkılmasının önüne geçişmiştir. Keloğlan her bölümde farklı bir kötü karakterle ve sorunla karşılaşır. Bu kötü karakter ve sorunları aşmak için ise ders konularındaki bilgiler işlenmektedir. 


KONU ANLATIMI


Keloğlan bir sorunlar karşılaştığı zaman Ak Sakallı Dede onun yardımına koşar ve Keloğlana sorunlarla nasıl başa çıkacağını örnekleyerek anlatır. Öğrenciler bu sırada hem ders işleyip hem de masalsı bir havada olacaklarından dolayı tamamına konsantre olacak ve gördükleri akıllarında kalacaktır. Ardından kavrama bölümüne geçilir ve öğrenci ile Ak Sakallı Dede arasında soru cevap işlemi yapılır.


DEĞERLENDİRME


Konu anlatımlar ve kavrama bölümleri bittikten sonra öğrenci sorunlarla karşılaşmaya hazır olacaktır. Sırada gelen bölüm değerlendirme bölümüdür. Bu bölümde ünitede işlediklerini kötü karakterin sorularına karşılık olarak cevaplar. Keloğlan Matematik Ülkesinde programı ezberci eğitimin karşısında durarak öğrencilere daha güçlü bir öğrenme olanağı tanımaktadır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri