BilyonerLive

BilyonerLive

Sürüm: 1.5

Boyut: 3.86 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 7032

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
BilyonerLive İddaa Oynama Programı
İddaa tutkunu musunuz? İddaa’yı en iyi ben oynarım mı diyorsunuz? Yoksa iddaa’ya yeni başladınız ve tutarlı kuponlar hazırlayamıyor musunuz? Hangisi seçenek olursanız olur iddaa oynayan herkesin bilgisayarında bulundurması gereken en önemli program.


BilyonerLive ile maçları çok daha yakından ve daha hızlı takip edebileceksiniz. Canlı maç sonuçlarını program hızlıca takip edebilir ve oynadığınız maçların sonuçlarını anbean takip edebilirsiniz. 


Oynanmış bütün maçları görebilir ve oynanacak bütün maçların bilgisine ulaşabilirsiniz. Oranları, yorumları, istatistikleri maçlar hakkında her şeyi bu programda bulabilirsiniz. 


Ayrıca içersinde liglere göre yıllık karşılaşma takvimi, puan durumu, takım kadroları, takımların daha önceki maçları ve bu maçlardaki istatistikleri ve diğer her şey programda mevcut şekilde bulunmaktadır. Sakatlar, cezalılar, hava durumu yani uzun lafın kısası iddaa ile ilgili HER ŞEY!


UYARI! BilyonerLive programını kullanabilmek için Bilyoner.com sitesi üzerinde son bir ay içersinde kupon yapmanız gerekmektedir. Eğer henüz üye olduysanız ya da üyeliğinizin üzerinden uzun zaman geçmiş ve yeniden bir kupon hazırladıysanız BilyonerLive programı bir ay içersinde size de açılacaktır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :