Microsoft Private Folder

Microsoft Private Folder

Sürüm: 1.0

Boyut: 1.46 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows XP

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2706

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Microsoft Private Folder Şifreleme Programı
Program özellikleri sayesinde artık her şeyinizi gizli tutabileceksiniz. Microsoft Private Folder ile istediğiniz belge ve klasörleri rahat ve kolay bir şekilde saklamak artık mümkün.


 Bu program ile gizlediğiniz dosyalar hiç kimse tarafından görülmez ve değiştirilemez. Programı kurduktan sonra masaüstünde program adını taşıyan Microsoft Private Folder isimli bir klasör oluşmaktadır. Bu klasör içindeki gerekli eklentiyi çalıştırdığınızda ise sizden bir şifre oluşturmanızı ister. 


Bundan sonrası ise malum. Program her açıldığında ilk olarak şifre isteyecek ve gizli kalmasını istediğiniz klasörlere erişimi engelleyecek. Bilgisayarda bulunan dosyalarınızı şifrelemek istiyorsanız o dosya ya da klasörü masaüstünde bulunan Microsoft Private Folder klasörünün içine koymanız gerekmektedir aksi halde şifreleme işlemi yapılmaz. 


UYARI: Programı kurmaya başladığınız da Windows tarafından gerçekleştirilen ürün doğrulaması ile karşılaşırsınız. Orijinal Windows kullanmayan kişiler bu programı da kullanamayacaktır. 

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :