Linguatic Sözlük

Linguatic Sözlük

Sürüm: 1.3 b1.57

Boyut: 160 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3431

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Linguatic Gelişmiş Çeviri ve Sözlük Programı
Bir çeviri programı olarak çok gelişmiş özelliklere sahip olan Linguatic Sözlük size hem çok kullanışlı bir uygulama sunmakta hem de ileri seviye bilgi sunmaktadır. Basit tuş kombinasyonlarıyla çeviri yapabilirsiniz. 


Örneğin seçtiğiniz bir kelimenin üzerine gelip daha önceden belirlediğiniz kısa yol tuşlarını kullanmanız durumunda kolayca çevirinizi yapabilirsiniz. 


Program o kadar kullanışlıdır ki otomatik tamamlama özelliğine de sahiptir. Örneğin bir kelimeyi yazarken devamını unuttunuz Linguatic Sözlük sizin için kalanını tamamlayıp çevirebilir. Programlarla da uyumlu çalışabilen program masaüstü uygulamalarımızdan metin yakalayabilir böylece ister Office programından ister bir e-postadan isterse internet sayfasından metin çevirebilirsiniz.


 Ayrıca birçok sözlükten arama yapabilen program size alternatif kelime anlamları da sunabilmektedir. Gelişmiş arama özellikleriyle istediğiniz kelimeyi çok daha ayrıntılı aratabilir ve arama tarihçesiyle daha önceden arattığınız kelimeleri bulabilirsiniz. 


Ayrıca program iki dil arasında çeviri yapmaz çoklu dil özelliğine sahiptir. Kısacası istediğiniz dilden istediğiniz dile seçtiğiniz şekilde çeviri yapabilirsiniz. Kısacası çeviri programları arasında bulabileceğiniz en gelişmiş çeviri araçlarından biri olan Linguatic Sözlük programını denemenizi tavsiye ederiz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri