ClickIVO

ClickIVO

Sürüm: 1.0.1

Boyut: 12.10 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3143

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
ClickIVO Çeviri Programı
Sadece iki dil arasında değil birçok dili destekleyen bir çeviri programı olarak ClickIVO size çeviri sorunu yaşatmayacak çok önemli bir programdır. 


Sizin seçtiğiniz tuş kombinasyonları ile tek tık çeviri yapma olanağı sağlamakta ve böylece çok basit, kullanışlı bir program olarak öne çıkmaktadır. 


Rastladığınız herhangi bir kelimenin üzerine gelip, fare yardımıyla seçin ve önceden belirlediğiniz tuş kombinasyonuna basın. ClickIVO sizin için kelimeyi doğrudan çevirecektir. Ayrıca program size hem kelime kelime diller arasında çeviri olanağı hem de metinsel çeviriler yapabilme olanağı sunmaktadır. 


Böylece bütünüyle bir internet sayfasını, yabancı dilde aldığınız bir mail’i, Windows uygulamalarını, ofis programlarını kolayca Türkçeye veya arzu ettiğiniz diğer bir dile çevirebilirsiniz. 


Program internete gerek duymadan çalıştığından dolayı istediğiniz yerde bilgisayarınız açıkken kullanabilmektesiniz. Ayrıca sesli olarak da kelimeleri dinleyebilir ve telaffuzları öğrenebilirsiniz. Karakter sorunlarıyla sizi karşılaştırmayan ClickIVO tam 83 dilde metin çevirileri yapabilmektedir. 

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :