Free Video to JPG Converter

Free Video to JPG Converter

Sürüm: 5.0.13.608

Boyut: 24.12 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2805

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Free Video to JPG Converter Videodan Resim Yakalama Programı
Basit bir program olan Free Video to JPG Convertor ile istediğiniz filmlerin, videoların fotoğraf arşivini oluşturabilir ya da fotoğraflarla tanıtım görüntüsü hazırlayabilirsiniz. 


Program seçtiğiniz videonun içinden sizin istediğiniz sayıda resim çeker. Hem her bir kare için fotoğraf çekebilir hem de sizin istediğiniz aralıklarla (Örneğin 30 saniye veya 1 dakikalık aralıklarla) fotoğraf çekebilir. 


Bu şekilde elinizde bulunan videolar için bir fotoğraf galerisi oluşturabilirsiniz. Bu alanda pek çok program olmadığından değerli bir program olma özelliğindedir. Programın çok kolay bir kullanımı vardır ayrıca kolay anlaşılır da bir ara yüze sahiptir. 


Free Video to JPG Convertor programını indirip bilgisayarınıza kurduktan sonra yapmanız gereken tek şey programın içine videonuzu atmak ve fotoğraf çekme sıklığını belirlemek. Ardından klasör halinde size çekilen resimleri kaliteli şekilde vermektedir. 


Program Windows işletim sistemleri üzerinde XP, Vista ve 7‘de çalışabilmektedir. Programı kullanabilmek için .Net Framework 2 SP2 bilgisayarınızda yüklü olmalıdır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :