Earth Alerts Deprem Programı

Earth Alerts Deprem Programı

Sürüm: 2013.2.22

Boyut: 5.03 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4950

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Earth Alerts Doğal Afet ve Deprem Programı
Özellikle ilgili kişiler için hazırlanmış olan Earth Alerts programı sizi dünyanın herhangi bir yerinde gerçekleşmiş olan bir doğal afetten haberdar edebiliyor. 


Birçok güvenilir kaynak kullanan program, online bilgiler eşliğinde eğer dünyanın bir noktasında bir afet gerçekleşirse sizi anlık iletilerle bilgi verebiliyor. 


Deprem, volkan, sel, tsunami, fırtına, tayfun ve kasırga gibi diğer bütün doğal afetlerden haberdar olmak istiyorsanız Earth Alerts size dünyanın yaptığı bütün sürprizleri aktarabiliyor. 


Fotoğraf ve uydu görüntüleriyle desteklenen programda uyarılar ve raporlarda bulunmakta ve size detaylı bilgi verilmesi sağlanmaktadır. 


Ayrıca Eart Alerts size sadece günümüzde olan veya olması uyarılan afetlerin bilgisini vermez ayrıca günümüze kadar gelmiş birçok afet bilgisini de içermektedir ve aramalarla bu afetleri öğrenebilirsiniz. 


Ayrıca meteoroloji bilgisi veren program size dünyanın her yerinden hava raporları sunmakta ve detaylı şekilde tahminler de vermektedir. Kısacası dünyadaki doğal olaylardan haberdar olmanızı sağlayan bu program sizin için doğaya açılan bir pencere gibi olacaktır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri