KPSS Hazırlık Eğitim Bilimleri Seti

KPSS Hazırlık Eğitim Bilimleri Seti

Sürüm:

Boyut: 23.21 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 6338

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
KPSS Hazırlık Eğitim Bilimleri Seti Programı
KPSS sınavlarına hazırlanan kullanıcılar için geliştirilmiş bir program olan KPSS Hazır Eğitim Bilimleri yazılımı ile KPSS sınavına çok daha etkili şekilde hazırlanabilirsiniz.


 Program içersinde yer alan görsel efektler anlatımı zenginleştirmiş ve konuyu daha iyi kavrama açısından yararlı olacak şekilde geliştirilmiştir. 


Programda konu anlatımları sesli şekilde yapılmıştır ki böylece bir ders alıyormuşçasına KPSS sınavına hazırlanabilirsiniz. 


Ayrıca bu derslerin tamamının sesli anlatıma sahip olmalarının yanı sıra birçok animasyon, görsel efekt ile desteklenmiş ve ayrıca içersinde yine çözümlü sorularla kavramaya yönelik güçlü adımlar atılmıştır. 


Programın içersinde her konuya göre çıkmış sorularla beraber bu soruların çözümleri de eklenmiştir. Ayrıca yine çıkmış sorular kullanılarak hazırlanmış deneme sınavları da bulunmaktadır ki doğrudan KPSS sınavına hazırlanma aşamasında yararını görmeniz kaçınılmazdır. 


Programın içersindeki konular şunlardır: Gelişim Psikolojisi ve Öğrenme Psikolojisi, Program Geliştirme, Ölçme Değerlendirme, Öğretim Teknikleri, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Çözümlü Sorular, Çıkmış Sorular ve Çözümleri, Denemeler ve sözlük olmak üzere kategorize edilmiştir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri