Advanced Office Password Breaker

Advanced Office Password Breaker

Sürüm: 3.0

Boyut: 5.12 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 2216

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Advanced Office Password Breaker Ofis Dosyaları Şifre Bulucu
Microsoft ofis dosyalarınızı bulmaya mı ihtiyacınız var. Tam da sizin ihtiyacınıza cevap verecek ofis dosyalarınızın şifrelerini bu programın adı Advanced Office Password Breaker. 


Günlerce uğraşıp hazırladığınız ve gizlilik önem arz eden dosyalarınıza şifre koydunuz üstünden uzun zaman geçtiği için şifrenizi hatırlamıyor musunuz? Tekrardan günlerce uğraşıp dosyayı hazırlamanıza gerek kalmayacak şifresini unuttuğunuz ofis dosyalarınızın şifresini kıracak bir programla karşı karşıyayız.


 Advanced Office Password Breaker programı ile artık ofis dosyalarınızın şifrelerini kolaylıkla kıracaksınız. Şifreler kırılırken acaba dosyalarımda zarar görür mü diye üzülmeyin. Bu program şifrelerinizi kırarken dosyalarınıza zarar verememesi için özel tasarlandı. 


Şifre kırma programlarının içinde işlemi kısa sürede gerçekleştirmesi ve dosyalarınıza zarar görmemesi nedeniyle en çok tercih edilen programların başını çekmektedir. 


Microsoft Office Word ve Excel 97 ve 2000 sürümleriyle şifrelenmiş dosyalarınızı aynı sürümde çalışacak şekilde çıkartarak size zorluk yaşatmamaktadır. Dokümanlarınızın şifresini kurtarma işlemi birkaç dakika sürmektedir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :