Ekobim Databank

Ekobim Databank

Sürüm: 3.5

Boyut: 1.35 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 5231

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Ekobim Databank Kayıt Programı
Harika bir ofis, ajanda, veritabanı programı olan Ekobim Databank ile artık unutmamanız gereken hiçbir şeyi unutmayacaksınız. İçine müşterilerinizin, arkadaşlarınızın, yakınlarınızın ve istediğiniz herkesin özel olarak adres ve telefon bilgilerini girebilir ve kaydedebilirsiniz. 


İstediğiniz zaman kolayca bulabilirsiniz. Ajanda takvim özelliğiyle iş görüşmelerinizi hiç unutmayacak ve randevu defteri ile hiçbir randevuyu kaçırmayacaksınız. Program kaydettiğiniz randevuları eğer isterseniz yine sizin istediğiniz tarih ve saatte sizi uyarabilmektedir. 


İçine notlarınızı ekleyebilirsiniz. Aylara göre yıllık iş takibinizi yapabilirsiniz. Bilgisayarı otomatik olarak açıp kapatma seçeneğiyle çalışma saatlerinizi belirleyebilirsiniz. Ayrıca bilgisayara diğer başka özel görevler de verebilen program ofis işlerinizi bilgisayarınıza uyumlu hale getirmektedir. 


Diğer yandan içinde önemli bilgiler de bulunan programda Türkiye’nin Telefon ve Plaka kodları, acil numaraları, önemli numaralar ve win doktor özelliği de bulunmaktadır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :