HotSpot Shield Mac

HotSpot Shield Mac

Sürüm: Windows 7

Boyut: 1.09 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Mac Os

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4470

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
HotSpot Shield Mac için Yasaklı Site Girme Programı
Yine çok aranan bir özellik olan yasaklanmış sitelere girebilme özelliğini içinde bulunduran HotSpot Shield yazılımı ayrıca ciddi bir güvenlik programı görevi de görmektedir. 


Öncelikle, ülkemizde erişimi engellenmiş bütün sitelere Amerika IP adresleri kullanılarak bağlanmanızı sağlayan program MAC kullanıcıları için bulunmaz bir nimet gibi duruyor. 


Ayrıca son sürümü sayesinde HTTPS şiflemesi sayesinde sitelerde imzanızı bırakmadan gezebilecek, alışveriş yapabilecek ve banka hesaplarınıza bağlana bileceksiniz. Güvenlik açısından size alışveriş merkezlerinde, kafelerde, otellerde ve havalimanlarında kullandığınız wireless bağlantılı internet süresince bilgilerinizin çalınmaması adına hizmet de vermektedir. 


Birçok virüs koruma yazılımının bile başarısız olduğu wi-fi noktalarındaki internet korsanları tarafından gerçekleştirilen önemli kişisel bilgilerin (banka hesap numarası/şifresi gibi) çalınması durumuna karşı size güçlü bir koruma alanı oluşturan Hotspot Shield yazılımını kullanmak için ek bir ücret ödemenize de gerek yoktur.


 Lisanssız bir program olan HotSpot Shield’ı hem internet güvenliğinizi sağlamak hem de yasaklı sitelere farklı IP adreslerinden girmek adına öne çıkan bir program.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :