EBS Kasa Gelir Gider Takip

EBS Kasa Gelir Gider Takip

Sürüm: 1.0.1

Boyut: 8.24 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 4854

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
EBS Kasa Gelir Gider Takip Programı
İster kişisel isterse iş yerleri kullanımı için olsun EBS Kasa Gelir Gider Takip programı kullanıcılara kaliteli bir finansal yönetim olanağı sunmaktadır. 


Programı kullanarak harcamalarınızı ve kazançlarınızı kaydedebilir ve günlük/haftalık/aylık/yıllık olmak üzere gelir ve giderlerinizi takip edebilirsiniz. 


Program sınırsız sayıda hesap yönetimi yapabilmektedir. Birden çok hesabınızın takibini yapabilmek için tek program yeterli olacaktır. Tanımlanabilecek hesap türleri arasında kasa, banka, çek, senet, kredi kartı gibi birçok çeşit bulunmaktadır. Program, Excel’e çıktı verebilmektedir. 


Böylece hali hazırda bulunan gelir gider kayıtlarınızı detaylı ve düzenli şekilde inceleyebilirsiniz. Ayrıca gelişmiş raporlama özellikleri de bulunmaktadır. Belirli zaman aralığında raporlama yapabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. 


Program size Deneme Sürümü olarak sunulmaktadır. 15 günlük bir kullanım hakkı tanınmış ve bu süre zarfı içerisinde bütün özellikleri kullanabilme yetkisi verilmiştir. Beğenip devam etmeyi istediğiniz durumda lisans ücretini ödeyerek tam sürüme geçebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri