Tüpcü Sucu Programı

Tüpcü Sucu Programı

Sürüm: 5.98

Boyut: 13.43 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 5283

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Tüpcü Sucular İçin Program
Mevlana Tüpcü Sucu Programı bu alanda çalışan kişiler için tasarlanmış aynı anda birden çok özelliği bünyesinde bulunduran gelişmiş bir yazılımdır. 


Programın ana özellikleri şöyledir:


Çaldır Kapat Sistemi
Su veya Tüp siparişinde bulunacak olan müşterilerinizin, sizi arayıp adres söylemesine gerek kalmadan sipariş verebildiği bu sistemde işlemler çok daha hızlı yürümektedir. Önceden numaranın kaydedildiği müşteriler size çağrı attığında programın aramalar kısmında arayan kişinin Adı, Telefon Numarası ve Adresi görünmektedir. Ayrıca eğer dağıtım görevlisi eleman dükkân dışında ise program üzerinden yapacağınız bir ayarla ister mms olarak ister sms olarak dağıtımdaki görevlinin cep telefonuna arayan kişinin bilgilerini gönderebilirsiniz. 


Stok Sistemi
İster tek bayii ister çok bayii olsun hem depolardaki hem de araçlardaki ürünlerin sayım takibini yapabilen sistem sayesinde hangi depoda ne kadar stok kalmış öğrenebilecek ve gerekirse azalan depolara stok takviyesi yapabileceksiniz. 


Cari Sistem
Muhasebeyle ilgilenen bölüm olan Cari Sisteme, Müşteri ekleyebilir ve müşterileriniz için Alacak/Verecek girebilirsiniz. Müşterilerinize bakiye açabilir, veresiyeleri takip edebilir, satışları izleyebilir ve ayrıca varsa kampanya ve promosyon takibi yapabilirsiniz. Müşteri listenizi telefon ve adres bilgileriyle beraber Excel dosyası olarak çıkarabilir ya da Excel dosyasına yedeklediğiniz listeleri programa alabilirsiniz. 


Kasa Sistemi
Müşterilerinizden aldığınız ödemeler ve ödeme şekilleri kaydı, benzin/mazot/gaz giderleri, Personel maaş ve ikramiye takibini yapabileceğiniz bir bölüm olarak programın içersinde yer almaktadır.


Fatura Sistemi
Sattığını ürünlerin kaydı tutularak ay sonu fatura takibi yapabilir ve alımlarınızın faturalarını görebilirsiniz. Otomatik olarak, fatura aldığını belirttiğiniz müşterilere satışları faturalaştırabilirsiniz.


Satış Sistemi
Müşterilerinize yaptığınız tüm satışları kayıt altında tutabilir ve ödemeyi peşin, kredi kartı, veresiye ve emanet olarak belirtebilirsiniz.


Ayrıca programı kullanarak bir süredir alışveriş yapmayan müşterilerinizi görebilir ve isterseniz onlara kampanyalar hakkında bilgi verebilirsiniz. Toplu sms gönderme özelliğine de sahip olan Mevlana Tüpçü Sucu Programı oldukça yararlı bir iş programıdır. 

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri