Depo Stok Yönetim Programı

Depo Stok Yönetim Programı

Sürüm: 1.0.3

Boyut: 8.45 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 6130

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Depo Stok Yönetim Programı
EBS Depo stok yönetimi yazılımı daha çok ürünlerinizin takibini kaliteli şekilde yapabilmeniz için geliştirilmiş bir yönetici programdır.


Ürünlerinizi tek tek girebilir ve barkod işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca ürün girişi ve çıkışı özelliklerini kullanarak depolara göre stok verilerini takip edebilirsiniz. Diğer yandan muhasebe ve finansal yönetim alanlarında da çeşitli özellikleri bulunan programa cari hesaplarınızı ekleyebilir ve gelir giderlerinizi takip altına alabilirsiniz.


 Elinizde kalan ürünleri, fazla ürünleri, eksiye düşen ürünleri takip edebilir ve gerekli gördüğünüz zamanlarda ürünlerinizi elden çıkarabilir ya da yeni ürün temin edebilirsiniz. 


Ayrıca program gelişmiş analiz ve sorgulama özelliklerine de sahiptir. Belli tarihler arasında seçtiğiniz ürünlerin stoklarını analiz edebilen program ile istediğiniz zaman aralıklarındaki stok takiplerini gerçekleştirebilir. 


Programın kullanım özellikleri arasında ise Excel’e çıktı vermek ve aynı ağ üzerinde birden fazla bilgisayar üzerinde çalışabilme özellikleri yer almaktadır.


Not: Programa giriş için kullanıcı adı ve şifre " 1 " dir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri