Vesta Emlak Programı

Vesta Emlak Programı

Sürüm: 4.77

Boyut: 4.82 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4972

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Vesta Emlakçı Programı
Emlak Danışmanları ve küçük emlak iş yerleri için hazırlanmış olan Vesta emlak Programı tümüyle emlak işinde olanlar için hazırlanmış ve emlakçılara işlerinde aradığı bütün isteklere cevap vermek üzere geliştirilmiştir. 


Program bütün işlemlerinizi oldukça hızlı yapmanıza ve işlerinizde bir düzen sağlamanıza olanak tanımaktadır. Programı kullanarak müşteriler ekleyebilir ve alım - satım bilgilerinizi kayıt altında tutabilirsiniz. İstediğiniz zaman istediğiniz müşteriye hızlıca ulaşabilir ve hakkındaki bilgileri hemen görebilirsiniz. 


Program size bir portföy oluşturmanıza olanak tanımaktadır ve hemen hemen diğer hiçbir programda bulamayacağınız bu özellik ayrıca geliştirilerek bütün portallara uyacak ve entegrasyonu gerçekleştirebilecek şekilde tasarlanmıştır. 


Yani gayrimenkul portföyüzünü internet ortamında yayınlayabilir ve çok daha fazla müşteriye ulaşma şansını yakalayabilirsiniz. 


Hatta sizden hiçbir şey yapmanızı istemeden üstüne bir de kendinize özel bir web sayfası yapma şansını da tanıyor. İçersinde kayıtlı olan şablonlardan birini seçerek kendi gayrimenkul ve emlak sitenizi oluşturabilirsiniz. 

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :