Proder Rent A Car Programı

Proder Rent A Car Programı

Sürüm: 1.75

Boyut: 10 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 1734

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Proder Rent A Car Araç Kiralama Programı
PRODER Rent A Car & Auto Gallery programı hem araba kiralama iş yerleri ve şirketleri için hem de oto galeri sahipleri ve yöneticileri için geliştirilmiş bir yönetici aracıdır. 


Program size mevcut araçlarınız için kayıt olanağı sunmakla beraber araç özelliklerinizi tanımlaya bilmenizi böylelikle hangi aracınızın hangi alanlarda kullanıma daha uygun olduğunu listeleye bilmenizi sağlamaktadır. 


Böylece bu listeler müşteriler için daha uygun araç kiralamalarında kullanılabilir. Ödemeler için kayıt alabilen ve alternatif ödeme opsiyonları oluşturabilen program hem kiraladığınız araçlarınızı hem de sattığınız araçlarınızı kayıt altına alarak takip etmenizi sağlamaktadır. 


Bu kayıtlara girdiğiniz bilgileri detaylı olarak görebilir ve anlık erişim sayesinde hızlıca istediğinize ulaşabilirsiniz. Ayrıca hatırlatma ve uyarı sistemi ile istediğiniz tarihlerde programın size eklediğiniz notu hatırlatmasını sağlayabilir ve bunları araç kiralama rezervasyonu olarak kullanabilirsiniz. 


Bunun gibi birçok farklı özelliği daha bünyesinde bulunduran PRODER Rent A Car & Auto Gallery programı ile işlerinizi çok hızlı ve düzenli şekilde yapabileceksiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :