Microm Oto Galeri

Microm Oto Galeri

Sürüm: 4.0.0

Boyut: 5.50 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 3082

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Microm Oto Galeriler için Program
Microm Oto Galeri programı oto galericiler için hazırlanmış oldukça basit kullanıma sahip küçük ve kullanışlı bir programdır. Küçük olması sizi yanıltmasın çünkü oldukça yararlı ve kullanışlı birçok özelliği ve uygulaması vardır. 


Programı kullanarak sıfır ve ikinci el araçlarınızın alım satım işlemlerini ayrı ayrı kaydede bilmektesiniz. Satışların için kayıt ekleyebilir ve vadeli satışlar için senet basabilirsiniz. 


Ayrıca satışlarda peşin alınan bir kısım ya da peşin olarak ödenen tüm tutar anında kasadan yazdırma özelliği ile alınabilir. Taksitlendirme özelliği ile satış tutarını taksitlere bölebilir ve ödeme tarihlerini görebilir ayrıca takip edebilirsiniz. Müşteri ve firma kaydı girebilir ve hem müşteriler hem de firmalar için ayrı takip yapabilirsiniz. 


Personel kayıtları oluşturabilir ve takip işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca muhasebe takibi için de alış ve satış, iade, tahsilât gibi işlemleri kayıt altında tutup takip etmenize olanak tanıyan program parasal işlemlerinizi de kolayca analiz edebilmektedir. 


Banka hesabı ekleyebilir ve gelir giderlerinizle beraber hesaplarınızın mevcut durumunu görebilirsiniz. Barkod tasarımı yapabilir ve barkod kullanımına olanak tanır. 


Ayrıca bütün işlemlerinizi kayıt altında tutarken yedekleme işlemi de yapabilmektedir ve programı her kapattığınızda size yedekleme isteyip istemediğinizi sorarak yedekleme hatırlatması yapabilmektedir. 


Not: Programın Vista ve Windows 7 sürümünü indirmek için tıklayınız.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :