AXASOFT Teknik Servis Takip Programı

AXASOFT Teknik Servis Takip Programı

Sürüm: 5.0.11

Boyut: 11.96 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 7861

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Teknik Servis Takip Programı
AXASOFT Teknik Servis Takip Programı, birçok alanda elektronik alet satışı yapan servislerin kayıtlarını tutmaları ve düzenlemeleri için geliştirilmiştir.


Bu servisler Cep telefonu, Bilgisayar, Beyaz eşya, Makine satışı ve araç servisleri gibi hemen hemen bütün elektronik eşya gibi alanları kapsamaktadır. 


Satılan ürünlerin seri numarası ile takip etmenize olanak tanıyan program her ürün için daha önceden hangi servis ve tamir yapılmış, değiştirilebilen ya da değişmiş parçalar nelerdir, gibi alanlarda da kayıt tutabilmektedir. 


Program servis kayıtlarını, müşteri bazında otomatik artan sayı ve belli bir fiş numarasını takip ederek göstermektedir. Bu sayede her müşterinin garanti takibi ve önceden yapılmış bakım/onarım takibi de yapıla bilmektedir. Program yapılan işlemler için ücret de hesaplaya bilmektedir. 


Yapılan işlemde tamir ücretini ve eğer değişen parça varsa yedek parça ücretini ayrı ayrı hesaplar ve elinizdeki stoktan düşer. Programın tam sürümünü ücretsiz olarak elde edebilmektesiniz. Ayrıntılı bilgi almak için aşağıdaki telefon numarasıyla iletişime geçebilirsiniz.
TEL:  0 212 444 26 54

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri