Müşteri Takip Yazılımı

Müşteri Takip Yazılımı

Sürüm: 8.0

Boyut: 11.36 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 2749

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Müşteri Takip Etme Programı
Müşteri Takip Master içerisinde birçok özelliği barındıran, piyasada bulunan müşteri takip yazılımları arasında en gelişmiş programlardan bir tanesidir. Programı kullanarak müşteri kayıtları oluşturabilir ve müşterileriniz için çeşitli bilgiler girerek bilgileri saklayabilirsiniz. İstediğiniz zaman arama ve sorgulama özelliklerini kullanarak istediğiniz müşteri ve müşterilere kolayca ulaşabilirsiniz. 


Finansal işlemleri de kayıt altında tutabilen program yaptığınız satışlar üzerinde de işlem yapma özelliğine sahiptir. Müşteriye fatura kesebilir ki fatura tasarımlarını siz oluştura bilmektesiniz. Program içersinde müşterilerle, alışveriş bilgileriyle ve ürün bilgileriyle ilgili birçok özellik ve uygulama ile beraber gelmektedir. 


Ayrıca birçok finansal ve muhasebe işlemlerinizi de gerçekleştirebileceğiniz bu programla herhangi bir işlem eksiği yaşamayacağını üretici firma tarafından belirtilmiştir. 


Program parola korumalı olarak açılmakta ve ilk giriş şifresi 123456 olarak belirlenmiştir. İstediğiniz zaman programın parolasını değiştirebilirsiniz. Parola koruması sayesinde bilgilerinizi güvenle saklaya bileceksiniz. Oldukça gelişmiş bir program olan Müşteri Takip Master yazılımına bir göz gezdirmeden elememenizi tavsiye ederiz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri