Klanlar

Klanlar

Sürüm:

Boyut:

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 7770

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Klanlar Online Strateji Tarayıcı Oyunu
Klanlar oyunu Ortaçağda geçen bir savaş strateji oyunudur. Oyuna küçük bir köy yöneticisi olarak başlarsınız. Oyundaki amacınız köyü geliştirip diğer köyleri fethederek büyük ve güçlü krallık kurmaktır. 


Siz güçlü bir krallık için çaba harcarken düşmanlarınız da uyumayacaktır. Etrafınızda güçlü olmak isteyen birçok köy vardır. Bir ordu kurarak etrafınızdaki köyleri yağmalayabilir, düşmanlarınızı hızlı bir şekilde alt edebilirsiniz. Bu oyunda sadece hızlı gelişmek ya da saldırılar düzenlemek kafi değildir. Birlikten kuvvet doğar sözünü unutmayarak oyununuza devam ederken diğer oyuncular karşısında şaşırabilir ve onları şaşırtabilirsiniz. 


Belirli bir aşamadan sonra oyunda bir klana üye olun ya da klanınızı kendiniz kurun. Kurduğunuz klan sayesinde diğer oyuncularla alışverişlerde bulunabilir ya da köyünüzü saldırılara karşı kolayca savunabilirsiniz. Krallığınızı kurarken diğer köyleri de fethetmeyi unutmayın. Ne kadar çok köye sahip olursanız emrinize o kadar çok birlik ve kaynak alabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri