LISTRENT Oto Kiralama Programı

LISTRENT Oto Kiralama Programı

Sürüm: 3.05

Boyut: 13.10 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 4119

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Oto Kiralama Programı
LISTRENT Oto Kiralama Yönetimi Sistemi, Rent A Car iş yerleri için geliştirilmiş bir takip ve kayıt yazılımıdır. Program müşteriler hakkında ayrıntılı bilgi kaydı girmeye olanak tanımaktadır. 


Olası bir aksilikte kolayca ve hızlıca bilgilere ulaşabilir ve gerekli işlemleri başlatabilirsiniz. Araçlarınız için önemli analizler yapabilir, hangi aracın ne kadar geliri ve gideri olduğunu takip edebilirsiniz. İçinde yer alan kasa özelliği ile gündelik gelir ve giderlerinizi öğrenebilir kasanızda bulunan miktarı takip edebilirsiniz. 


Genel borç ve alacak takibi yapabilir para akışınızı detaylı şekilde takip edebilirsiniz. Araçlarınız için bakım verilerini girebilir ve hangi aracınız ne zaman bakımı yapılmış, hangi aracınızın bakıma ihtiyacı var görebilirsiniz. 


Araçlarınız için ön rezervasyonlar girebilir ve hangi arabaların hangi tarihlerde kim tarafından alınacağını takip edebilirsiniz. Bunun gibi birçok başka özelliği de bünyesinde bulunduran LISTRENT Oto Kiralama Yönetim Sistemi sayesinde işleriniz çok daha düzenli ve sistemli olacaktır. 


Oldukça kullanışlı bir program olmasının yanı sıra kurulumu ve kullanımı da oldukça kolaydır. Veri yedeklemesi yapabilir ve fatura/sözleşme çıktıları kolayca tasarlanıp çıktı alınabilir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri