AXASOFT Cari Hesap Takip Programı

AXASOFT Cari Hesap Takip Programı

Sürüm: 3.0.5

Boyut: 16.89 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 4677

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Cari Hesap Takip Programı
Basit bir şekilde cari hesap işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz özelliklerde bir programdır. İşletmelerin kasa, cari, fatura, alış ve satış gibi işlemlerinde yapılması gereken hesaplamaları daha kolay bir şekilde yapmanıza yardımcı olan bir programdır. Hesaplar arasında boğularak yorgun düşmekten ve yanlış hesaplama olasılığının ortadan kalkması konusunda rol almaktadır.


İşletmenizin çalıştığı, satış yaptığı ve alım yaptığı müşterilerinizin alacak ve borç hesaplarının takibini en ayrıntılı ve güncel bir şekilde anlık olarak yapabilmektesiniz. Program içerisinde cari işlemleri alış, satış, ödeme ve tahsilat işlemlerinin takibini gerçekleştirme olanağı bu program sayesinde işletmelere verilmektedir. 


Ayrıca stok kaydı da güncel olarak tutulabilmektedir. Tüm bu uygulamaları ücretsiz olarak kullanıcılarına sunan program en güncel hali ile piyasadaki yerini almış bulunmaktadır. 


Firmanızın gerçekleştirmiş olduğu tüm işlemleri çok kolay bir kullanıma sahip bu program sayesinde bilgisayar ortamında güvenilir bir şekilde takibini gerçekleştire bilmektesiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :