Tvyo

Tvyo

Sürüm: 2

Boyut: 16 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Android 2.2 ve Üstü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 6692

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Android TV İzleme Programı
Son dönemlerde oldukça artan ve bir çok kişinin kullanmaya başladığı televizyon izleme uygulamaları sayesinde artık TV keyfi çok daha fazla artıyor. Tvyo programı sayesinde sizde tabletiniz ve android cep telefonunuzda en üst seviyede TV keyfi yaşayabilirsiniz.


Uygulama sayesinde, birçok televizyon programını izlemek mümkün bu uygulamalar arasında, müzik programları, tv programları, çocuklar için çizgi filmler, televizyonda gösterilen birçok dizi ve yarışma programları bulunmakta. Uygulama sadece o anda online olarak yayınlanmış tv programlarını, dizileri ve programları değil aynı zamanda geçmiş dönemde de yayınlanmış ve kaçırmış olduğunuz verileri de sizlere sunarak kaçırmış olduğunuz tüm televizyon içeriklerini de izlemenizi sağlıyor.


Tamamen gelişmiş özelliklere sahip Tvyo programı sayesinde televizyon izlemek artık çok daha kolay bir hale geliyor. HD kalitesinde izleme olanağı da sunan uygulama sayesinde cep telefonunuzdan TV keyfini çıkarın. Şuan için kullanımı tamamen ücretsiz olan uygulama ile tüm özelliklerden tamamen ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri