Android Lost

Android Lost

Sürüm: 2.46

Boyut: 187 Kb

Dil: İngilizce

Sistem: Android 2.2 ve Üstü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3275

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Android için Kayıp Çalıntı Telefon Uygulaması
Android cihazınız var ve kaybetmekten veya bir yerde unutmaktan korkuyorsunuz. O zaman sizlere Android Lost uygulamasını tavsiye edelim. Android Lost uygulaması ile telefonunuz kaybolduğunda ya da çalındığında telefonu sizden sonra kullanan kişinin numarasını kendinizi aratarak alabileceksiniz. 


Ayrıca telefona ikinci bir sim kart takıldığında belirlediğiniz numaraya ses kaydı,  mesaj gönderme ve fotoğraf çekimi yapması hem de bunu kişinin bilmeden yapması da çok güzel düşülmüş.


Android Lost uygulamasının yapabildikleri bunlarla da sınırlı değildir. Telefona alarm çaldırabilir ve titretibilirsiniz. Aynı zamanda mesaj gönderebilir ve telefonun ön ve arka kamerasından anlamadan fotoğraf alabilirsiniz. Bitti mi? Hayır. Uygulama GPS sinyali alınarak telefonun yerini sizin gmail adresinize de göndermekte. Bu mucize uygulamaya sizde kullanmalısınız.


Android Lost uygulamasını yükledikten hemen sonra herhangi bir kullanıcı adı ve şifre girmenize gerek kalmayacak. 


Gmail bilgileriniz ile http://www.androidlost.com adresinden oturum açarak direk cihaza erişim sağlayabileceksiniz. Daha sonra internet sitesinden Package Display seçeneği ile Hide Package yapmalısınız. Sebebi ise uygulamanın android cihazınızda gözükmemesini sağlamak.
Uygulamayı hemen indirerek sizde cihazım çalındı, kaybettim korkusunu yaşamayacaksınız.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :